Är drupal för komplicerat?

Ett tag började jag tvivla på om jag skulle fortsätta med drupal. Jag tyckte det var alltför komplicerat att använda med en för hög inlärningströskel och jag började kolla upp alternativ som joomla eller att helt strunta i att använda ett publiceringssystem. Man kan ju ha vanliga enkla html-sidor och nåt litet php-skript som man gjorde förr. Fast sen vill man ju ha ett forum och möjlighet till komentarer till artiklarna och måste allt ändå ligga i en databas. Det är ju så jag har jobbat förut.

Slutsatsen blev att drupal är värt att lägga lite tid på i alla fall. Joomla verkar inte vara lika flexibelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.